AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş merdiven yapmak

Kahve falında taş merdiven yapmak

Kahve falında taş merdiven yapmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında taş merdiven yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında taş merdiven yapmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında taştan merdiven görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş merdivenden inmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında taş merdiven çıkmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında taş merdiven görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven yapmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivende çiş yapmak makam ve söz sahibi olacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir