AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak

Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak

Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir servete kavuşacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında bir erkekle merdiven çıkmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, ticaretinin de bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında merdiveni arabayla çıkmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenle çatıya çıkmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle merdiven çıkmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inmek ve çıkmak işlerin günden güne kötüleşeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulur.

Kahve falında taş merdivenden çıkmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir