AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun merdiven çıkmak

Kahve falında çok uzun merdiven çıkmak

Kahve falında çok uzun merdiven çıkmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok uzun merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında uzun merdiven çıkmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine yorulur.

Kahve falında uzun merdivenden çıkmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Kahve falında çok uzun merdiven çıkmak tatsızlıklar çıkacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun bir merdivenden çıkmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir merdiven çıkmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun merdivenden inmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında uzun tahta merdiven görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bir merdiven görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir