AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağda yürümek

Kahve falında karlı dağda yürümek

Kahve falında karlı dağda yürümek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, yeni bir hayat kuracağına, başarılarını arttıracağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağda yürümek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı dağda yürümek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında karlı dağı görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına yorulur.

Kahve falında dağların üzerinde kar görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Kahve falında dağ başında kar görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, insanlarla iç içe olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir