AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yorulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında dağlara kar yağdığını gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere kar yağdığını görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kar yağdığını görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince ince kar yağdığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine kar yağmak yanlış seçimler yapacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerine kar yağdığını görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, rahatsızlık vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir