AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında dağ zirvesinde kar görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında bir dağın zirvesine çıkmak büyük kazançlar elde edeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın zirvesinde görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalettir.

Kahve falında dağın zirvesine ulaşmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında dağ zirvesi görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dağ zirvesine tırmanmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendini dağın zirvesinde görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kendi işini açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir