Kahve falında karlı dağı görmek

Kahve falında karlı dağı görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karlı dağı gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında karlı dağdan kaymak dostlardan zarar görüleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağda beyaz kar görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Kahve falında dağların üzerinde kar görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağın zirvesine çıkmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında dağları karlı görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top