AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağlarda yürümek

Kahve falında karlı dağlarda yürümek

Kahve falında karlı dağlarda yürümek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, talihin yüzlerine güleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağda yürümek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında karlı dağlar görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dağlara kar yağdığını görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağda beyaz kar görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın üzerinde kar görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, çok üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir