AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ üstünde kar görmek

Kahve falında dağ üstünde kar görmek

Kahve falında dağ üstünde kar görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yarınlarına inanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında dağ üstünde kar gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek şansının kendisinden yana gideceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde oturmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek inancından ödün vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında dağların üstünde uçmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde olmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, mutluluğunun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında dağların üstünden uçmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir