Kahve falında dağların üzerinde kar görmek

Kahve falında dağların üzerinde kar görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, şifa edineceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağların üzerinde kar gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Kahve falında dağların üzerinde kar görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın üzerinde kar görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ üzerinde kar görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağları karlı görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağlarda gezmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza inanılır.

Kahve falında dağa kar yağdığını görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top