AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünü yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının yüzünü yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının yüzünü yıkadığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü yıkadığını gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında kendi yüzünü yıkamak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında sütle yüz yıkamak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü köpükle yıkamak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yatak yüzü yıkamak hoş muhabbette olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzümüzü yıkamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak şans ve kısmet elde edeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir