AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz yıkadığını görmek

Kahve falında yüz yıkadığını görmek

Kahve falında yüz yıkadığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz yıkadığını gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Kahve falında yüzümü yıkamak sorunlarının günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden yüzünü yıkamak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına inanılır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak onu borçtan kurtaracağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir