AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla ölçmek

Kahve falında tarla ölçmek

Kahve falında tarla ölçmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yüzün güleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarla ölçmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Kahve falında tarla ölçmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzunluk ölçmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boy ölçmek başarılı işlere imza atılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi ölçmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, zor durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kumaş ölçmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Kahve falında ev ölçmek her konuda gelişme gösterileceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nabız ölçmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cetvelle ölçmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir