AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısıyla kavga etmek

Kahve falında karısıyla kavga etmek

Kahve falında karısıyla kavga etmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Kahve falında karısıyla kavga etmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendine geleceğine işarettir.

Kahve falında karısıyla beraber olmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karıya gitmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, çok büyük yenilikler yapacağına işarettir.

Kahve falında kaymakam karısı görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek kısmetinin açılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir