AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının deli olduğunu görmek

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yalnız kalınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında karısının deli olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemek için zekanızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını deli görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulur.

Kahve falında kafasının delindiğini görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deli adam görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonun delindiğini görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalettir.

Kahve falında delinin akıllandığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini deli olarak görmek iyi geçiminin de bozulacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deli bir kadın görmek yersiz yere suçlanacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir