AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek duygularını açığa vuracağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısıyla kavga etmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının terk ettiğini görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, güç kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının kavga ettiğini görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga ettiğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir