AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısıyla beraber olmak

Kahve falında karısıyla beraber olmak

Kahve falında karısıyla beraber olmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısıyla beraber olmak gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Kahve falında karısıyla beraber olmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber olmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında eşle beraber olmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kadına beraber olmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında bebekle beraber uyumak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadıgı biriyle beraber olmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beraber yemek yemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir