AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulur.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek daha rahat bir nefes alacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sorunlarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, bereketli yağmurlara inanılır.

Kahve falında başkası tarafından bıçaklanmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir