AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam karısı görmek

Kahve falında kaymakam karısı görmek

Kahve falında kaymakam karısı görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakam karısı gördüyseniz:

  • Size imkansızı vaat eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaymakam karısı görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaymakam eşini görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaymakam karşı görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaymakam olmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir