AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıya gitmek

Kahve falında karıya gitmek

Kahve falında karıya gitmek çok hayırlı işlere imza atacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işarettir.

Kahve falında karıya gitmek gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Kahve falında karıya gitmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek konferans ve seminerlere katılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısından boşandığını görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla evlenirken görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kocanın karısını görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çingene karısı görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşimin karısını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir