AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı öpmek

Kahve falında adamı öpmek

Kahve falında adamı öpmek tebrik edileceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında adamı öpmek gördüyseniz:

  • Tehlikeli şekilde dengede duran bir durum, ilişki veya olayın istikararlı hale getirlmesi gerekiyor.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı adamı öpmek zor günler geçirileceğine, kazancını katbekat arttıracağına işarettir.

Kahve falında devlet adamı öpmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek şifa göreceğine, bir organizasyona katılacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir adamı öpmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir