AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamı öpmek

Kahve falında sevdiği adamı öpmek

Kahve falında sevdiği adamı öpmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, rızıksız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamı öpmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında evli adamı öpmek ters giden işlerin düzeleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı öpmek işinden evine gidip geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında adamı öpmek hayır getirecek bir işe girileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı öpmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir