AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini boğazlamak

Kahve falında kardeşini boğazlamak

Kahve falında kardeşini boğazlamak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşini boğazlamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kardeşini boğazlamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan boğazlamak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şeytanı boğazlamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğa boğazlamak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak onun zamanını çalacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında insanı boğazlamak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında kuzu boğazlamak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi boğazlamak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir