AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu boğazlamak

Kahve falında oğlunu boğazlamak

Kahve falında oğlunu boğazlamak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunu boğazlamak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Kahve falında oğlunu boğazlamak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at boğazlamak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek boğazlamak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında şeytanı boğazlamak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi boğazlamak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını boğazlamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında adam boğazlamak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı boğazlamak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir