AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz boğazlamak

Kahve falında öküz boğazlamak

Kahve falında öküz boğazlamak sıkıntıların artacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz boğazlamak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında öküz boğazlamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında keçi boğazlamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını boğazlamak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hırpalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi boğazlamak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında tavuk boğazlamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Kahve falında hayvan boğazlamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Kahve falında yılan boğazlamak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında horoz boğazlamak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir