AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam boğazlamak

Kahve falında adam boğazlamak

Kahve falında adam boğazlamak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret eder.

Kahve falında adam boğazlamak gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Kahve falında adam boğazlamak önemli bir makama terfi alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyükbaş hayvan boğazlamak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kızını boğazlamak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek boğazlamak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek boğazlamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında babasını boğazlamak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını boğazlamak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini boğazlamak fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir