AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenine tokat atmak

Kahve falında yeğenine tokat atmak

Kahve falında yeğenine tokat atmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, çok büyük bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeğenine tokat atmak gördüyseniz:

  • Nasılsa başaramayacağım türünde bakış açıları gerçekte olmayan şeylerin bir an da olumsuz düşünceleriniz nedeniyle gerçekleşmesine neden olabilir.

Kahve falında yeğenine tokat atmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak özel hayatında mutlu olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birine tokat atmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında birine tokat atmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne tokat atmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir