AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiline tokat atmak

Kahve falında sevgiline tokat atmak

Kahve falında sevgiline tokat atmak hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, belalı insanlara denk geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiline tokat atmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında sevgiline tokat atmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, geçimini daha rahat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisine tokat atmak başarı ve zenginlik getireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında ölüye tokat atmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga tokat atmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesine tokat atmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir