AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak iki tarafın da çok sevineceğine, insanlarla bir araya geleceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine tokat atmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise tokat atmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kara kara düşünür olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasına tokat atmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe tokat atmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kızına tokat atmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir