AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere tokat atmak

Kahve falında askere tokat atmak

Kahve falında askere tokat atmak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Kahve falında askere tokat atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Kahve falında askere tokat atmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden tokat yemek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne tokat atmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızına tokat atmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında annesine tokat atmak harcama gücünün artacağına, her şeyin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tokat atmak sevinçli haberler alınacağına, yoksul için zenginliğe işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir