AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti yememek

Kahve falında insan eti yememek

Kahve falında insan eti yememek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aradığı aşkı bulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, gözyaşı dökeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında insan eti yememek gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında insan eti yememek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş et yememek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarının insan eti yediğini görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın etini yemek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların secde ettiğini görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına yorulur.

Kahve falında insan kesip etini yemek bereketi ve zenginliği bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına delalet eder.

Kahve falında insan eti yemek kusmak şansın ve kısmetin açık olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir