AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta görüp yememek

Kahve falında pasta görüp yememek

Kahve falında pasta görüp yememek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, takdir edilen kişi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta görüp yememek gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Kahve falında pasta görüp yememek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı görüp yememek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, zorluklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında yemek görüp yememek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kumruya yem vermek önemli sorumluluklar alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindiye yem vermek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsaha yem vermek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemenue gitmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir