AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeği yememek

Kahve falında yemeği yememek

Kahve falında yemeği yememek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, üzüntülerin gideceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yemeği yememek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında yemek görüp yememek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek yemeye çalışmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yemek yemesini görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında yemek yememek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeme yemek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yemeği yememek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında yemek yemeye gitmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hurma yemeyi görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir