AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde kan görmek

Kahve falında karın üstünde kan görmek

Kahve falında karın üstünde kan görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, birikiminin artacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karın üstünde kan gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Kahve falında karın üstünde kan görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde yürümek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde uçmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak kısmetin bollaşacağına, bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında karın üstünde kaymak malından ve parasından olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına inanılır.

Kahve falında karın üstünde ağlamak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir