AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, vefalı bir insan olacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek gördüyseniz:

  • Detaylarla uğraşıp, konunun devamlı olarak çevresinde dolaşmanız kendinize güvenememenizdendir.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde koşmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürümek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde kan görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde uçmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında karın üstünde para görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir