AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde uçmak

Kahve falında karın üstünde uçmak

Kahve falında karın üstünde uçmak geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde uçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında karın üstünde uçmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında karın üzerinde uçmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde para görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde koşmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde yürümek ekonomik olarak kalkınacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir