AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde namaz kılmak

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında karın üstünde kan görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek tüm fırsatları değerlendireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde uçmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde oturmak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde yatmak takdir edileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak zor günlerin yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir