AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde araba sürmek

Kahve falında karın üstünde araba sürmek

Kahve falında karın üstünde araba sürmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına inanılır.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek bolluk ve bereket göreceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde araba sürmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde ağlamak zorlukları teker teker aşacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde uçmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında karın üstünde koşmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, üzüleceğine ve kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir