AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın üstünde yatmak

Kahve falında karın üstünde yatmak

Kahve falında karın üstünde yatmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Kahve falında karın üstünde yatmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Kahve falında karın altında yatmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde yatmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulur.

Kahve falında karın üstüne yatmak kendi işini açacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde yürümek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında karın üstünde uçmak yanlış kararlar vereceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde ağlamak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir