AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın şişmesi görmek

Kahve falında karın şişmesi görmek

Kahve falında karın şişmesi görmek toplum içindeki değerinin artacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karın şişmesi gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında şiş karın görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında karın şişliği görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karın şiş kadın görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın şişmesi görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında karın yağışını izlemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın yolları kapattığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük bir ihanete uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir