AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın yağışını izlemek

Kahve falında karın yağışını izlemek

Kahve falında karın yağışını izlemek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında karın yağışını izlemek gördüyseniz:

  • Evle ilgili problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında karın yağışını izlemek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kar yağışını izlemek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kuyruk yağı görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında badem yağı görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur yağıyor görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında araba yağı görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartma yağı görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bütçesinin küçüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir