AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın yolları kapattığını görmek

Kahve falında karın yolları kapattığını görmek

Kahve falında karın yolları kapattığını görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işarettir.

Kahve falında karın yolları kapattığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir.

Kahve falında karın yolları kapattığını görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karla kaplı yol görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın dolması görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak onun her zaman başında olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında karın altında kalmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında karın üstüne yatmak kötü bir duruma düşürüleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın bölgesinde yara görmek çok hayırlı şeylere, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir