AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, bunalacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında karınızın sizi aldattığını görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinizin sizi aldattığını görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinizin sizi aldattığını görmek hem itibar edineceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sizi aldattığını görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kocanızın sizi aldattığını görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinizin sizi aldattığını öğrenmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında birinin size hediye aldığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir