AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın şişliği görmek

Kahve falında karın şişliği görmek

Kahve falında karın şişliği görmek varolan borçların ödeneceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında karın şişliği gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında karın şişliği görmek sorunların üstüste geleceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında karın şiş kadın görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş karın görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karın şişmesi görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında karın üstünde yürümek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında karının kesildiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın mumbar yemek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında karın üstünde kan görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir