AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın şiş kadın görmek

Kahve falında karın şiş kadın görmek

Kahve falında karın şiş kadın görmek çok daha büyük adımların atılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında karın şiş kadın gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında karın şiş kadın görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karın şişmesi görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında karın şişliği görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş karın görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde araba sürmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir