AnaSayfa / Genel / Kahve falında şiş karın görmek

Kahve falında şiş karın görmek

Kahve falında şiş karın görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına inanılır.

Kahve falında şiş karın gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında karın şişliği görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işsiz kalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında şiş karın görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın şişmesi görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında karın şiş kadın görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında karın içinde balık görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına tabir olunur.

Kahve falında karın üstünde namaz kılmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak çok büyük bir işe girileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir