AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın ağrısı görmek

Kahve falında karın ağrısı görmek

Kahve falında karın ağrısı görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın ağrısı gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Kahve falında karın ağrısı görmek onlara doyasıya sarılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında karın ağrıması görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın ağrısı çekmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diz ağrısı görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında adet ağrısı çekmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek zorluklarının son bulacağına, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek başının ağrıyacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında baş ağrısı çekmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir