AnaSayfa / Genel / Kahve falında diz ağrısı görmek

Kahve falında diz ağrısı görmek

Kahve falında diz ağrısı görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işarettir.

Kahve falında diz ağrısı gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında diz ağrısı çekmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında diz ağrısı görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dizlerinin üstünde yürümek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizlerde yara görmek şeref ve haysiyetin artacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işarettir.

Kahve falında dizlerinin üstüne düşmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dizleri kanamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında dizlerin üstünde yürümek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında diz çöktürmek kolaylıklarla karşılaşacağına, yaşam standartlarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir