AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum ağrısı çekmek

Kahve falında doğum ağrısı çekmek

Kahve falında doğum ağrısı çekmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında doğum ağrısı çekmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ağrısız doğum yaptığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt ağrısı çekmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında diş ağrısı çekmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bel ağrısı çekmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, bahtının açık olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir