AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın ağrısı çekmek

Kahve falında karın ağrısı çekmek

Kahve falında karın ağrısı çekmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerinin tutacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karın ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında karın ağrısı çekmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında karın ağrıması görmek zenginleşeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Kahve falında karın ağrısı görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında hamile olup ağrı çekmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp ağrısı çekmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında mide ağrısı çekmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş ağrısı çekmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir